Gratis plinten bij aankoop van een vloer vanaf 40 m2!

Actie! Op dit moment hebben wij de volgende actie: wanneer u een vloer bij ons koopt krijgt u er vanaf 40 m2 gratis MDF plinten van 7 cm hoog bij! Bent u op zoek naar een vloer voor in nieuwe woning/bedrijfspand of is uw oude vloer aan vervanging toe? Neem dan een kijkje in ons assortiment! Wij bieden allerlei soorten vloeren aan. Denk hierbij aan laminaat, tapijt of andere soorten. Aad Janse heeft het in huis!  Lees verder voor de mogelijkheden.
* Actie geldig t/m 7 december.

Onze mogelijkheden

Tapijttegels
Een tapijttegel is een modulair, veelal vierkant stuk tapijt dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en dessins. Hierdoor kunnen er vrijwel altijd individuele patronen aangebracht worden op de tapijttegels.

Egaline vloeren
Een egaline vloer is vooral handig als middel om bestaande vloeren te preparen. Vooral bij renovatieprojecten komt het op efficiënte wijze egaliseren van de vloer om de hoek kijken.

PVC vloeren
PVC vloeren zijn onderhoudsarm, slijtvast, geluidsarm en warmte isolerend. Tevens heeft deze vloer vaak de uitstraling van echt hout en beschikt hij over een zeer harde toplaag.

Marmoleum
Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creëren daarom dus een prettige leefomgeving.

Laminaat
Laminaat is de laatste jaren de snelst groeiende productgroep en dat is niet voor niets. De uitstraling van laminaatvloeren is tegenwoordig zo goed, dat het verschil met massieve houtenvloeren bijna niet te zien is.

Tapijt
Tapijt is warm en werkt geluiddempend. Daarnaast is het een zachte vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk comfortabel en luxe gevoel. De vloer is verkrijgbaar in oneindig veel kleuren, structuren en dessins.

Hiernaast helpen wij u ook graag met de renovatie en isolatie van uw vloer. Wilt u meer informatie of inzicht in de mogelijkheden? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacybeleid (*)