Binnenzonwering Hoekse Waard

Om de temperatuur in uw huis aangenaam te houden, kunt u er voor kiezen om binnenzonwering aan te schaffen. U bent bij Aad Janse woning- & projectstoffering aan het juiste adres voor binnenzonwering in Hoekse Waard . Door het grote assortiment zit er altijd wel iets bij naar uw smaak. Ook kunnen de zonweringen als raam decoratie gebruikt worden. Ze zijn niet alleen praktisch maar ook mooi. Kortom, voor al uw binnenzonwering in Hoekse Waard kunt u bij ons terecht !

Soorten zonwering

In ons assortiment hebben wij een ruime keus aan soorten binnenzonwering. De meest bekende merken voor zonwering die wij verkopen zijn Multisol, Lega en Lifestyle. Wij bieden de volgende soorten aan:

 • Normale gordijnen:

U kunt uiteraard ook normale gordijnen gebruiken om de zon te weren. De materialen lopen zeer uiteen en u kunt zelf de keuze maken hoe verduisterend de stof moet zijn.

 • Vouwgordijnen:

Deze gordijnen lijken qua model erg op rolgordijnen. Het verschil is dat deze in banen opgerold zitten. De gordijnen vallen naar beneden in plaats van rollen.

 • Rolgordijnen:

Rolgordijnen zijn zeer geschikt voor zonwering. Deze soort gordijnen zijn in vrijwel alle kleuren te verkrijgen. Ook zijn er verschillende materialen beschikbaar.

 • Jaloezieën:

Jaloezieën zijn in veel huishoudens terug te zien door hun eindeloze opties. Zo kunt u kiezen uit smalle of brede lamellen en zijn ze beschikbaar in allerlei materialen.

 • Plisségordijnen:

Dit zijn gordijnen die geplooid zijn. De gordijnen kunnen naar boven en naar beneden opgevouwen worden. Zo kunt u zelf kiezen welk deel van het raam bedekt is.

 • Paneelgordijnen:

Paneelgordijnen bestaan uit één of meer losse panelen. U kunt hierdoor zelf kiezen hoeveel u er voor het raam schuift, en hoeveel zon u buiten wilt houden. Zonwering in Hoekse Waard is geschikt voor particulieren en voor bedrijven. Wij voeren ook grote en kleine projecten uit. Onze medewerkers zijn zeer vakkundig en professioneel.  

Meer informatie over binnenzonwering in Hoekse Waard ?

Heeft u vragen over binnenzonwering in Hoekse Waard ? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of het contactformulier invullen. Ook kunt u een afspraak maken om naar onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht te bezoeken. Hier hebben wij een groot aantal voorbeelden van de mogelijkheden voor u klaar staan.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)