COREtec Ridderkerk

Bent u op zoek naar een echte professional die u binnen de kortste keren kunt helpen aan de mooiste COREtec pvc-vloer in Ridderkerk ? Dan staan de vakmensen van Aad Janse Woning- & Projectstoffering voor u klaar! Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij gespecialiseerd in leggen van vloeren voor woningen, bedrijfspanden en andere projecten, waaronder de hoogwaardige COREtec pvc-vloeren in Ridderkerk !

Wat is COREtec?

COREtecEen pvc-vloer is tegenwoordig razend populair, en dit is natuurlijk niet voor niets! Naast dat het mooie vloeren zijn die in ieder interieur passen, zijn ze ook erg praktisch: onderhoudsarm, slijtvast, geluidsarm en warmte-isolerend zijn enkele eigenschappen die het zo’n fijne vloer maken. Een pvc-klikvoer is daarnaast ook makkelijk aan te leggen. Door de klikverbinding is deze legwijze nagenoeg gelijk aan het leggen van laminaat. Aad Janse Woning- & Projectstoffering kan u hier natuurlijk ook bij helpen.

De pvc-vloeren van COREtec zijn een nieuwe revolutie op het gebied van deze vloersoort. De vloeren van COREtec worden namelijk gemaakt van de meest duurzame materialen, zoals bamboe en gerecycled hout. Elke soort komt met een kurken onderlaag, welke het geluid en de warmte op een natuurlijke manier absorbeert. Ook bestaat elke plank uit vier laagjes, die allen bijdragen aan een duurzame en hoogwaardige vloer. Aad Janse Woning- & Projectstoffering beschikt over een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten COREtec vloeren in Ridderkerk , waardoor de perfecte er altijd voor u bij zit!

Meer informatie over de COREtec vloeren van Aad Janse Woning- & Projectstoffering?

Bent u geïnteresseerd of zou u graag wat meer informatie over de producten van COREtec willen in Ridderkerk ? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij ons in Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt dan vrijblijvend een afspraak maken om onze mogelijkheden met eigen ogen te zien. Wie weet kunt u dan binnen de kortste keren genieten van de vloer van uw dromen!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)