COREtec

COREtec

Aad Janse Woning- & Projectstoffering biedt sinds kort een nieuw merk aan: COREtec! COREtec is dé koploper in duurzame PVC vloeren. In de zoektocht naar een nieuw vloertype wilde COREtec lichaam, geest en zintuigen raken. Ze beten zich vast in deze droom en brachten een verbluffende categorie van vloeren tot stand. Ze zijn stijlfanaten, verzot op technologie en steeds op zoek naar (h)eerlijke eenvoud. Het is hun passie om vloeren te brengen die zelfs aan de wildste designdromen uiting geven en bestand zijn tegen het echte leven. Met vloeren die een uitzonderlijke beleving bieden.

Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met ieder zijn eigen unieke voordelen. Een belangrijk voordeel is dat de COREtec vloeren een 10dB certificaat hebben en zijn dus zeer geschikt voor appartementen. Daarnaast zijn de COREtec vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft.

COREtec heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.

Dankzij het geïntegreerde kliksyteem installeer je COREtec boven eender welke ondergrond zonder lijm, spijkers of extra onderlaag. Vergeet schuren, polijsten, afdichten of vernissen: onze vloeren zijn onderhoudsvriendelijk.