Desso

Desso

Desso concentreert zich op drie pijlers: Creativiteit, Functionaliteit en Cradle tot Cradle. Desso streeft naar een creatief tapijtdesign dat aansluit bij de behoeften van architecten, binnenhuisarchitecten, huizenbezitters en eindgebruikers. Op het gebied van functionaliteit ontwikkelt Desso baanbrekende oplossingen die het verschil maken ten aanzien van gezondheid en welzijn.

De tapijten voor de zakelijke markt vertegenwoordigen, de commerciële producten, vertegenwoordigen meer dan de helft van de totale omzet en zijn te vinden in kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgtcentra. Desso levert voor al deze sectoren tapijten en kan onder andere de Rabobank, Akzo Nobel, het Ministerie van Veiligheid en Porsche tot haar klanten rekenen.

Samen met de sterke merken Bonaparte en Parade vertegenwoordigt Desso de groep Desso Consumer Carpets. Alle drie de merken hebben een rijke traditie in de productie van consumententapijten voor het topsegment van de markt.

logo (1)