Egaline vloer in Ridderkerk

egaline-vloerAad Janse woning- & projectstoffering is een kwalitatief, ervaren bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw woning, bedrijf of ander pand. U kunt ons van Aad Janse stoffering ook inzetten voor uw vloer. Wij zijn gespecialiseerd  en ervaren in het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Zo ook de egaline vloer in Ridderkerk , een strakke en moderne vloer geschikt voor vrijwel iedere woning.

Wat is de egaline vloer precies?

Een egaline vloer in Ridderkerk is een geëgaliseerde vloer en is vooral handig als middel om aangelegde vloeren te verbeteren. Het op een efficiënte wijze egaliseren van een vloer komt dan ook voornamelijk voor bij renovatieprojecten.  Egaline is toepasbaar op elke ondergrond. Het is een ingewikkelde stof en vereist dan ook veel uitvoeringservaring. Wij van Aad Janse stoffering hebben deze ervaring en helpen u graag met de aanleg van uw egaline vloer in Ridderkerk . Ook is er voor het werken met egaline enige kennis nodig. Zo bestaan er verschillende soorten egaline voor verschillende vloeren.

Egaliseren noodzakelijk

Wilt u een gietvloer aanbrengen, dan heeft u een zeer vlakke egaline vloer nodig. Dit komt omdat een gietvloer zo dun is, dat elk afwijkend plekje uiteindelijk te zien kan zijn. U ziet dus dat het bij sommige vloeren echt noodzakelijk is om het te egaliseren. Dit is nodig om het uiteindelijke resultaat te verbeteren. Er zitten vele voordelen aan een egaline vloer. Wij raden u de egaline vloer in Ridderkerk zeker aan en hebben deze voordelen nog eens voor u op een rijtje gezet :

 • De egaline vloer in Ridderkerk is een moderne vloer en straalt kwaliteit uit, waardoor uw woning er net wat beter uitziet.
 • Egaline droogt snel, zodat u hier na een paar uur alweer overheen kunt lopen.
 • De egaline vloer in Ridderkerk is geschikt als ondergrond voor vrijwel elke vloer, en geeft ook bij elke vloer een mooi en strak resultaat.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van egaline vloeren in Ridderkerk ? Of zou u graag wat meer informatie willen over deze egaline vloeren in Ridderkerk ? Neem dan contact op met Aad Janse woning- & projectstoffering en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)