Stofferen woning Zwijndrecht

Aad Janse Woning- & Projectstoffering biedt een ruim assortiment aan isolatie vloeren voor u in Zwijndrecht. Vloerisolatie is een rendabele vorm van isoleren en het zorgt voor meer comfort in uw huis. Deze kan op verschillende manieren geplaatst worden.

Voordelen aan isolatie vloeren in Zwijndrecht

Het is goed voor het milieu om de vloer van de begane grond te isoleren. Huizen met vloerisolatie verliezen minder warmte waardoor de cv-ketel minder hard hoeft te stoken. Ook biedt vloerisolatie een hoger wooncomfort, vieze luchtjes en vocht zijn verleden tijd hierdoor. Daarnaast zal uw huis een stuk warmer aanvoelen en kunt u zelfs in de winter op uw blote voeten rondlopen. De energierekening gaat direct omlaag door het minder stoken en ook geldt een Btw-tarief van 9% dus worden de kosten van de isolatie vloeren bij u in Zwijndrecht sneller terugverdiend.

Verschillende manieren

Isolatie vloeren ZwijndrechtVloer isolatie kan op verschillende manieren. Wij kunnen uw isolatie vloeren voor bij u in Zwijndrecht mogelijk maken door middel van rubber, tempex of jumpax.

Voor vloerisolatie met jumpax bestaan verschillende varianten. Jumpax kan gebruikt worden in combinatie met onder andere PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt. Daarnaast zijn er ook toepassingen ontwikkeld voor projecten waaraan hoge eisen aan de vloer worden gesteld in verband met intensief gebruik of speciaal voor houten draagvloeren.

Over ons

Aad Janse Woning- en Projectstoffering verzorgt complete woning- en projectstoffering voor particulieren en bedrijven. U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsproducten o.a. in tapijt, pvc vloeren, laminaat, marmoleum, raamdecoratie en zonwering. We staan bekend als een bedrijf dat met de klant meedenkt en deskundig advies geeft, daarnaast hebben wij onze eigen stoffeerders. Kortom, wij helpen u graag om u isolatie vloeren in Zwijndrecht mogelijk te maken. Wij nemen zelf graag een aandeel in het advies van de interieurstyling. Tevens biedt het merk Lifestyle een hele trendy collectie en werken wij hier graag mee!

Wilt u meer informatie of inzicht in de mogelijkheden over isolatie vloeren in Zwijndrecht? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een afspraak.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacybeleid (*)