Laminaat Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf voor het leggen van laminaat Capelle aan den IJssel in uw woning of een ander soort pand? Dan bent u bij Aad Janse aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere vloeren, stofferingen, zonwering en raamdecoratie. Wij staan bekend als een klantvriendelijk bedrijf en denken altijd mee met de klant. Verder geven wij deskundig advies en hebben onze eigen vakkundige stoffeerders. U bent bij ons aan het goede adres voor de verzorging van complete woning- en projectstoffering voor particulieren en bedrijven. Wij leveren enkel en alleen kwaliteitsproducten, in laminaat Capelle aan den IJssel maar ook in bijvoorbeeld tapijt, pvc vloeren, marmoleum, raamdecoratie en zonwering.

laminaat Capelle aan den IJssel

Waarom laminaat Capelle aan den IJssel ?

Laminaat is de laatste jaren één van de snelst groeiende productgroepen, en dat is niet zonder reden. Laminaatvloeren zijn namelijk erg modern en hebben een zeer goede uitstraling, waardoor het verschil met een massieve houtenvloer bijna niet te zien is. Laminaat is nog steeds een zeer populaire vlakke vloerbedekking en ontwikkeld zich daarom ook steeds verder, zowel op decoratief als op technisch vlak. Laminaat is een product dat is samengesteld uit een basisplaat waarop een dessinpapier en een toplaag met melaminehars wordt gelamineerd onder hoge druk en temperatuur.

Voordelen van laminaat Capelle aan den IJssel

Of u nu zoekt naar een traditionele vloer of een natuursteenlook, voor ieder interieur en budget is er wel een laminaatvloer te vinden, wij adviseren u graag bij uw keuze. Een ander voordeel van laminaat is dat het onderhoudsarm en slijtvast is. Dit betekend dat u er weinig werk aan zult hebben en dat de vloer daarom ook uiterst geschikt is als vloer in uw woning. Ten slotte stelt laminaat Capelle aan den IJssel geen hoge eisen aan de ondervloer en is vloerverwarming goed mogelijk. Voor meer informatie over ons en laminaat Capelle aan den IJssel , kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacybeleid (*)