Laminaatvloer Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een bedrijf wat perfect vloerlaminaat levert? Dan bent u bij A. Janse Woning & Projectstoffering aan het juiste adres! Aad Janse Woning & Projectstoffering is gespecialiseerd in het stofferen van woningen en projecten. Naast vloerbedekking in al zijn soorten en maten behoren ook ondervloeren, zonwering en raamdecoratie in het assortiment. Bij ons bent u altijd verzekerd van een totaal oplossing!

Laminaat is de laatste jaren de snelst groeiende productgroep en dat is niet voor niets. De uitstraling van laminaatvloeren is tegenwoordig zo goed, dat het verschil met massieve houtenvloeren bijna niet meer te zien is. Laminaat is nog steeds een zeer populaire vlakke vloerbedekking die zich steeds verder aan het ontwikkelen is, op zowel decor als technisch vlak. Het is een product dat is samengesteld uit een basisplaat waarop een dessinpapier en een toplaag met melaminehars wordt gelamineerd onder hoge druk en temperatuur.

Waarom laminaatvloer Zwijndrecht

Of je nu op zoek bent naar een traditionele vloer of een natuursteenlook, voor ieder interieur en budget is er wel een perfecte laminaatvloer te vinden. Tevens is een laminaatvloer onderhoudsarm en slijtvast, daarom is deze vloer ook uitermate geschikt als vloer in uw woning. Laminaat stelt geen hoge eisen aan de ondervloer. Mocht u graag vloerverwarming willen, dan is dit ook mogelijk met een laminaatvloer Zwijndrecht. De merken Quickstep en Lifestyle zijn bekende merken die laminaat aanbieden.

Gaat u verbouwen en wilt u een nieuwe vloer? Dan kunnen wij de sloop van uw oude vloer regelen en afvoeren. Ook kunnen wij uw oude vloer renoveren. Neem daarvoor contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen doen.

Contact

Heeft u interesse in een laminaatvloer Zwijndrecht? Neem dan snel contact met ons op en laat ons uw wensen weten. Voor verdere vragen of vrijblijvende informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wanneer u ons contactformulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met ú opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)