Marmoleum vloer in Oud Beijerland

MarmoleumAad Janse woning- & projectstoffering is een kwalitatief, ervaren bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw woning, bedrijf of ander pand. U kunt ons van Aad Janse stoffering ook inzetten voor uw vloer. Wij zijn gespecialiseerd  en ervaren in het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Zo ook de marmoleum vloer in Oud Beijerland , een natuurlijke vloer met een mooie uitstraling en een prettige leefomgeving.

Wat is de marmoleum vloer precies?

Een marmoleum vloer in Oud Beijerland wordt gemaakt van volledig natuurlijke materialen, waardoor het een prettige leefomgeving creëert.  Marmoleum vloeren worden nauwelijks vuil door de samenstelling ervan. Deze vloerbedekking wordt gemaakt van lijnzaadolie, hars, kurk en jute en heeft verder nauwelijks milieubelastende grondstoffen of productieprocessen nodig. Het is makkelijk schoon te maken, waardoor het ook vaak wordt toegepast in openbare gebouwen. Marmoleum is sterk en slijtvast. U ziet nauwelijks krassen op een marmoleum vloer. De marmoleum vloer in Oud Beijerland is zeer milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur.

Aanleg marmoleum vloer in Oud Beijerland

De aanleg van een marmoleum vloer in Oud Beijerland vereist veel kennis en ervaring. Wij van Aad Janse stoffering beschikken over die ervaring en vakmanschap. Zo bieden wij u een kwalitatief goede marmoleum vloer in Oud Beijerland met een prachtige uitstraling.   Omdat wij de marmoleum vloer in Oud Beijerland zeker aanraden, hebben wij de voordelen van deze vloeren nog eens voor u op een rijtje gezet:

 • De marmoleum vloer in Oud Beijerland wordt nauwelijks vuil door de samenstelling en is dus ook makkelijk te onderhouden.
 • De marmoleum vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.
 • Marmoleum is sterk en slijtvast, waardoor beschadigingen niet snel voor zullen komen.
 • De marmoleum vloeren in Oud Beijerland zijn milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)