Marmoleum vloer in Zwijndrecht

MarmoleumAad Janse woning- & projectstoffering is een kwalitatief, ervaren bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw woning, bedrijf of ander pand. U kunt ons van Aad Janse stoffering ook inzetten voor uw vloer. Wij zijn gespecialiseerd  en ervaren in het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Zo ook de marmoleum vloer in Zwijndrecht , een natuurlijke vloer met een mooie uitstraling en een prettige leefomgeving.

Wat is de marmoleum vloer precies?

Een marmoleum vloer in Zwijndrecht wordt gemaakt van volledig natuurlijke materialen, waardoor het een prettige leefomgeving creëert.  Marmoleum vloeren worden nauwelijks vuil door de samenstelling ervan. Deze vloerbedekking wordt gemaakt van lijnzaadolie, hars, kurk en jute en heeft verder nauwelijks milieubelastende grondstoffen of productieprocessen nodig. Het is makkelijk schoon te maken, waardoor het ook vaak wordt toegepast in openbare gebouwen. Marmoleum is sterk en slijtvast. U ziet nauwelijks krassen op een marmoleum vloer. De marmoleum vloer in Zwijndrecht is zeer milieuvriendelijk en heeft een lange levensduur.

Aanleg marmoleum vloer in Zwijndrecht

De aanleg van een marmoleum vloer in Zwijndrecht vereist veel kennis en ervaring. Wij van Aad Janse stoffering beschikken over die ervaring en vakmanschap. Zo bieden wij u een kwalitatief goede marmoleum vloer in Zwijndrecht met een prachtige uitstraling.   Omdat wij de marmoleum vloer in Zwijndrecht zeker aanraden, hebben wij de voordelen van deze vloeren nog eens voor u op een rijtje gezet:

  • De marmoleum vloer in Zwijndrecht wordt nauwelijks vuil door de samenstelling en is dus ook makkelijk te onderhouden.
  • De marmoleum vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming.
  • Marmoleum is sterk en slijtvast, waardoor beschadigingen niet snel voor zullen komen.
  • De marmoleum vloeren in Zwijndrecht zijn milieuvriendelijk en hebben een lange levensduur.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacybeleid (*)