PVC betonlook Sliedrecht

PVC betonlook Sliedrecht Bent u op zoek naar een mooie, tijdloze en vooral ook duurzame vloer die lang meegaat? Dan is een PVC betonlook vloer de juiste keuze voor u! De vloer is eenvoudig te leggen en ziet er net zo mooi uit als een echte stenen vloer. De betonlook zorgt voor een stoere uitstraling dat in vrijwel elk interieur past. Bij Aad Janse Woning- & Projectstoffering bent u aan het juiste adres voor prachtige PVC betonlook Sliedrecht van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Waarom een vloer van PVC betonlook Sliedrecht

PVC vloeren zijn tegenwoordig ontzettend populair, en dat is natuurlijk niet voor niets. PVC betonlook Sliedrecht is een aantrekkelijk vloermateriaal voor verschillende redenen. Zo is een vloer van PVC slijtvast en bevat het een antislip laag. Daarnaast is de vloer geluiddempend, vochtbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het materiaal past zich snel aan aan de temperatuur in een kamer en is dan ook geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De betonlook geeft een stoere en moderne uitstraling aan uw vloer en woning.

Ook zijn de mogelijkheden om uw perfecte PVC betonlook Sliedrecht samen te stellen eindeloos! U heeft de keuze uit stroken of uit vierkante tegels, waarvan beiden even comfortabel aanvoelen onder de voeten. Aad Janse kan de gekozen vloer op twee verschillende manieren leggen: verlijmen of door middel van een klikverbinding. Bij PVC vloeren met klikverbinding is de legwijze nagenoeg gelijk aan het leggen van laminaat.

Interesse in een vloer van Aad Janse Woning- & Projectstoffering?

Heeft u interesse in een prachtige PVC betonlook Sliedrecht vloer van Aad Janse Woning- & Projectstoffering? Kom dan snel bij ons langs! Bij ons bent u verzekerd van de beste service en de allerbeste kwaliteit. Wanneer u heeft gekozen voor een PVC vloer met betonlook wilt u natuurlijk dat deze mooie vloer ook netjes gelegd wordt. Ook hiervoor staat Aad Janse voor u klaar! Neem dus contact met ons op en wie weet geniet u binnenkort van een prachtige nieuwe vloer met betonlook!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)