PVC betonlook

Een PVC betonlook vloer is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een duurzame vloer die lang meegaat. De vloer is eenvoudig te leggen en ziet er net zo mooi uit als een echte stenen vloer. PVC betonlook vloeren zijn van zeer goede kwaliteit en gaan jarenlang mee, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. De betonlook zorgt voor een stoere uitstraling dat in vrijwel elk interieur past. Vertel Aad Janse uw wensen en misschien is een PVC vloer met betonlook wel de vloer voor u!

Voordelen

PVC vloeren hebben een aantal voordelen die het zo’n aantrekkelijk vloermateriaal maken. Zo is een vloer van PVC slijtvast en bevat het een antislip laag. De vloer is geluiddempend, vochtbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het materiaal past zich snel aan aan de temperatuur in een kamer en is dan ook geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De betonlook geeft een stoere en moderne uitstraling aan uw vloer en woning. De PVC vloeren geven, in combinatie met de net-echte steenpatronen, een echte toevoeging aan uw gehele interieur!

Mogelijkheden

Bij PVC-vloeren heeft u de keuze uit stroken of uit vierkante tegels, waarvan beiden even comfortabel aanvoelen onder de voeten. Aad Janse kan de gekozen vloer op twee verschillende manieren leggen: verlijmen of door middel van een klikverbinding. Bij PVC vloeren met klikverbinding is de legwijze nagenoeg gelijk aan het leggen van laminaat.

Interesse

Wanneer u heeft gekozen voor een PVC vloer met betonlook wilt u natuurlijk dat deze mooie vloer ook netjes gelegd wordt. Schakel een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u vragen op het gebied van PVC betonlook? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u interesse in de producten en diensten van Aad janse? Neem dan nu contact met ons op!

 

PVC betonlook

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)