PVC visgraat

Een PVC visgraat vloer is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een duurzame vloer die lang meegaat. De vloer is eenvoudig te leggen en ziet er net zo mooi uit als een echte houten of stenen vloer. PVC visgraat vloeren zijn van zeer goede kwaliteit en gaan jarenlang mee, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Het visgraat patroon zorgt voor een speelse maar toch strakke uitstraling dat in vrijwel elk interieur past. Vertel Aad Janse uw wensen en misschien is een PVC vloer met visgraat patroon wel de oplossing voor u!

Voordelen

PVC visgraat vloeren hebben een aantal voordelen die het zo’n aantrekkelijk vloermateriaal maken. Zo is een vloer van PVC slijtvast en bevat het een antislip laag. De vloer is geluiddempend, vochtbestendig en zeer gemakkelijk in onderhoud. Het materiaal past zich snel aan aan de temperatuur in een kamer en is dan ook geschikt voor vloerverwarming of -koeling. Het visgraatpatroon geeft een chique maar toch speelse uitstraling aan uw vloer en woning. Het geeft, in combinatie met de net-echte hout- of steenpatronen, een echte toevoeging aan uw gehele interieur! Alle PVC planken kunnen in principe in een visgraatpatroon gelegd worden, behalve click-laminaat. Houd hier rekening mee tijdens het kiezen van uw PVC vloer. Komt u er niet uit? Dan adviseren onze werknemers u graag!

Interesse

Wanneer u heeft gekozen voor een PVC vloer met visgraat patroon wilt u natuurlijk dat deze mooie vloer ook netjes gelegd wordt. Schakel een van onze vakmensen in om dit voor u te doen. De beste service en de allerbeste kwaliteit gegarandeerd! Heeft u vragen op het gebied van PVC visgraat vloeren en visgraatpatronen? Dan staan wij voor u klaar. Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Heeft u interesse in de producten en diensten van Aad janse? Neem dan nu contact met ons op!

 

PVC visgraat

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)