PVC vloer Nieuwerkerk aan den IJssel

PVC vloer nieuwerkerk aan den ijsselAad Janse woning- & projectstoffering is een kwalitatief, ervaren bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van uw woning, bedrijf of ander pand. U kunt ons van Aad Janse stoffering ook inzetten voor het leggen van uw nieuwe vloer. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van verschillende soorten vloeren. Zo ook de PVC vloer  Nieuwerkerk aan den IJssel , een mooie en tegelijk praktische vloer.

Wat is de PVC vloer precies?

Momenteel is onze PVC vloer Nieuwerkerk aan den IJssel razend populair. Dit komt mede omdat de PVC vloer onderhoudsarm, slijtvast, geluidsarm en warmte isolerend is. Tevens heeft de PVC vloer in Nieuwerkerk aan den IJssel vaak de uitstraling van echt hout en beschikt zij over een zeer harde toplaag. De PVC vloer in Nieuwerkerk aan den IJssel is voor vrijwel elke ruimte geschikt. Men kan de PVC vloer verlijmen of kopen met een klikverbinding. Bij een PVC vloer met klikverbinding is de legwijze nagenoeg gelijk aan het leggen van laminaat. Als u kiest voor een PVC vloer in Nieuwerkerk aan den IJssel van Aad Janse stoffering, kiest u voor een mooie en tevens praktische vloer die uitermate geschikt is voor vloerverwarming en –koeling.

Groot assortiment

Door ons grote assortiment van de PVC vloer in Nieuwerkerk aan den IJssel , heeft u keuze genoeg en kunt u een PVC vloer naar uw wens uitkiezen. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Tevens is de PVC vloer zeer makkelijk te leggen. Wij bieden u deze service. Onze merken Forbo, Moduleo en Wineo bieden erg mooie PVC vloeren aan.

Meer informatie over de PVC vloer Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u geïnteresseerd of zou u graag wat meer informatie over de PVC vloer in Nieuwerkerk aan den IJssel willen? Neem dan contact met ons op of kom eens langs bij ons in Hendrik-Ido-Ambacht. U kunt dan vrijblijvend een afspraak maken om de mogelijkheden van de PVC vloer in Nieuwerkerk aan den IJssel te zien die wij u te bieden hebben.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
Lees hier ons privacybeleid (*)