Saffier Vloeren

Over Saffier

Wij van Aad Janse stofferingen werken met trots samen met Saffier vloeren. Saffier levert kwaliteitsvloeren van laminaat en PVC. De collecties staan garant voor ruim 20 jaar ervaring, waardoor de Saffier laminaatvloeren al vele jaren een vast onderdeel zijn van vele vloerencollecties. Beide series vloeren zijn goed voor een brede collectie aan smaken en kleuren. Daarnaast zijn er binnen elke collectie een aantal speciale uitvoeringen met extra brede en/of extra lange planken.

Dankzij deze ervaring heeft Saffier de ultieme vloeren collectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Deze collectie sluit aan op de laatste woontrends en is geproduceerd volgens alle geldende normen.

PVC

De PVC vloerencollecties zijn echte kwaliteitsvloeren en nieuw op de markt. Volgens de meest moderne technieken en met de beste materialen is de uitgebreide PVC vloerencollectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Dit alles volgens de laatste trends op het gebied van vloeren en volgens de laatste normen. Dankzij deze collectie kunt u erop vertrouwen dat er voor ieder een passende kwaliteitsvloer te vinden is.

De PVC collectie van Saffier bestaat uit 11 series: de XXL, Paso, Aringa, Media, Passage, Viale, Modo, Mercato, District en Corsia. U heeft daarnaast keuze uit maar liefst 75 decoren.

Saffier vloeren

Laminaat

Saffier vloerenSaffier laminaatvloeren zijn al vele jaren een belangrijk onderdeel van vele vloerencollecties. De vloeren zijn niet alleen bij winkeliers vertrouwd, maar ook meer dan 150.000 huishoudens zijn inmiddels overtuigd van de kwaliteit van Saffier vloeren. Het opknappen van een huis is tegenwoordig geen eenvoudige opgave, mede dankzij de economische tijden. Met Saffier laminaatvloeren wordt dit een stuk gemakkelijker, u krijgt namelijk een bewezen kwaliteitsvloer voor een zeer scherpe prijs.

De Laminaatvloeren collectie bestaat uit 4 series: de Avenida, Estrada, Serenade en Maxx. Hierbij heeft u ook nog eens een keuze uit 24 decoren.

In onze showroom hebben wij een Saffier display. Hier kunt u de producten van Saffier zelf bekijken en voelen. Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een adviserend gesprek.

Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Dit is ook ’s avonds en in het weekend mogelijk.

De Zelling 5
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)