Tapijt Moordrecht

Als u een ruimte inloopt waar tapijt op de grond ligt, krijgt u vaak al snel een behaaglijk en comfortabel gevoel. Tapijt Moordrecht is dan ook een mooi en stijlvol product wat veel sfeer brengt in een interieur. De meest voorkomende materialen die worden gebruikt voor het vervaardigen van tapijt zijn wol en katoen. Hierdoor krijgt tapijt ook de mooie en zachte uitstraling.

Aad Janse is gespecialiseerd in tapijt. Wij staan bekend als een vakkundig bedrijf dat altijd meedenkt met de klant. De wensen van de klant zijn voor ons het belangrijkst. Wij verzorgen vaak de complete woning- en projectstoffering voor particulieren en bedrijven. Wij doen dit altijd met enkel en alleen kwaliteitsproducten, ook wat betreft tapijt. Bij ons bent u altijd verzekerd van een totaaloplossing!

Waarom tapijt Moordrecht ?Tapijt Moordrecht

Tapijt is niet alleen stijlvol en gezellig, er zitten ook nog eens praktische voordelen aan. Zo is tapijt warm en het werkt geluiddempend. Tapijt is een zachte vorm van vloerbedekking die zorgt voor een heerlijk comfortabel en luxe gevoel. Het is er in oneindig veel kleuren, structuren en dessins. Geen enkele andere vloer is zo veelzijdig. Hierdoor bent u vrijwel altijd verzekerd dat er een tapijt vloer is die geheel aan uw wensen voldoet. Tapijt kan op vrijwel iedere ondervloer worden aangebracht.

Tapijt Moordrecht is ook toepasbaar op de trap. Dit geeft uw trap net een ander tintje en zorgt voor meer sfeer. Gezien de vele mogelijkheden wat betreft kleur en vorm, kunt u een traploper geheel afstemmen op uw wensen. Een ander voordeel is dat tapijt het geluid dempt van het lopen op de trap.

Tapijttegels Moordrecht

Naast tapijt Moordrecht , bieden wij u ook tapijttegels aan. Een tapijttegel is een modulair, veelal vierkant stuk tapijt verkrijgbaar in verschillende kleuren en dessins. Hierdoor kunnen er ook nog individuele patronen worden aangebracht op de tegels. Zo zijn er voor elke inrichting en stijl tapijttegels beschikbaar, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor meer informatie over ons bedrijf en onze producten kunt u contact met ons opnemen, onze gespecialiseerde medewerkers helpen u verder.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)