Tappijttegels

Tapijttegels

Een tapijttegel is een modulair, veelal vierkant stuk tapijt dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren en dessins. Hierdoor kunnen er vrijwel altijd individuele patronen aangebracht worden op de tapijttegels. Zo zijn er voor iedere inrichting en stijl tapijttegels beschikbaar. Zowel voor consumenten- als projectgebruik zijn de mogelijkheden hierdoor eindeloos.

Het leggen en vervangen van tapijttegels is heel eenvoudig en snel gedaan. Tevens bieden tapijttegels extra isolerende werking. Heeft u iets geknoeid op uw tapijttegel? Dan is er ook geen nood, tapijttegels zijn namelijk ook makkelijk schoon te maken. Je kunt de tegel heel makkelijk optillen en afspoelen onder de kraan. Mocht er echter een vlek ontstaan die er niet meer uitgaat of slijtage? Dan kunt u de tapijttegel eenvoudig vervangen. Hierdoor bent u snel weer voorzien van een splinternieuwe vloer!

Wij bieden van de merken Modulyss, Interface en Desso verschillende tapijttegels aan. Deze zorgen voor superieure stylingmogelijkheden voor verschillende ruimtes. Zowel voor thuis als in een trendy winkel, voor ieder interieur zijn tapijttegels beschikbaar.

Tapijttegels zijn geschikt voor vloerverkoeling of -verwarming en deze vloer verbetert de luchtkwaliteit. Ook zijn tapijttegels milieuvriendelijk en hebben ze over het algemeen een lange levensduur.