Traprenovatie

Is de bekleding van uw trap niet meer mooi en aan vernieuwing toe? Misschien is een traprenovatie wel iets voor u. Een renovatie is vrijwel voor elke trap mogelijk. Het is vaak erg duur om een hele nieuwe trap aan te schaffen. Schakel daarom Aad Janse in om uw trap te renoveren! Een traprenovatie biedt vele mogelijkheden. Kies uit de materialen laminaat, PVC, vinyl of eikenhout voor het bekleden van uw trap. Onze werknemers beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw trap zo te renoveren, dat hij gloednieuw lijkt.

De mogelijkheden

 • PVC is misschien wel het populairste materiaal. Het is erg geschikt voor het renoveren van een trap en heeft vele voordelen. PVC is geluiddempend, eenvoudig schoon te maken, vochtbestendig en krasvrij. Een trap wordt zo vaak gebruikt dat het van belang is dat de trap van goede kwaliteit is hij jarenlang meegaat.
 • U kunt uw trap ook laten bekleden met Tapijt, dit biedt vele voordelen; het geeft extra loopcomfort, werkt isolerend, is geluiddempend en kan naadloos aansluiten op de rest van uw interieur. Tapijt is verkrijgbaar in diverse stijlen.
 • Of kies voor Linoleum, linoleum is een duurzaam en 100% natuurlijk materiaal. Ideaal voor een traprenovatie. Een linoleum trap gaat namelijk jarenlang mee, krasvrij en is eenvoudig in onderhoud.
 • Als laatst kunt u kiezen voor Norament. Norament trappen zijn voorgevormde traptreden die zijn gemaakt van speciaal rubber dat geluiddempend, zwaar belastbaar en slijtvast is. De trap gaat jarenlang mee en is eenvoudig te reinigen. Een ander groot voordeel van norament is dat het op verschillende manieren kan worden vormgegeven en zo aangepast kan worden aan uw interieur.

Interesse

Traprenovatie

Heeft u interesse in de werkzaamheden van Aad Janse wat betreft een traprenovatie? Of misschien heeft u nog een vraag of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u een keertje langskomen in onze showroom. Onze showroom is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Dit is ook ‘s avonds en in het weekend mogelijk. Hier kunt u rustig alle mogelijkheden bekijken en vragen om advies wanneer nodig.

Onze werknemers helpen u graag verder!

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)