Egaline vloeren

Egaline vloeren

Een egaline vloer is vooral handig als middel om bestaande vloeren te preparen. Vooral bij renovatieprojecten komt het op efficiënte wijze egaliseren van de vloer om de hoek kijken. Het werken met egaline vraagt om enige uitvoeringservaring, waar wij dan ook zeker over beschikken. Een van de voordelen van egaline is dat deze vloer snel droogt, waardoor u hier na een paar uur alweer overheen kunt lopen.

Eenvoudig egaliseren met een egaline vloer

Het egaliseren van vloeren komt vaak voor om bestaande vloeren weer een strakke, vloeistofdichte en egale ondergrond te geven. Hiervoor gebruiken wij egaline.

Wilt u een gietvloer aanbrengen, dan heeft u een zeer vlakke egaline vloer nodig. Dit komt omdat een gietvloer zo dun is, dat elk afwijkend plekje uiteindelijk te zien kan zijn. U ziet dus dat het bij sommige vloeren echt noodzakelijk is om het te egaliseren. Dit is nodig om het uiteindelijke resultaat te verbeteren.

Er bestaan tegenwoordig verschillende soorten egalines. Voor betonvloeren en houtenvloeren bestaan bijvoorbeeld andere egaline vloeren.

Vraag, of aanvraag?

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.
  Lees hier ons privacybeleid (*)